SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

  Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

  Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


  Summax – Ret bilag – Hjælp til konvertering

  Fra centralt hold er der nedsat et team, som gennemgår og retter de fakturaer, systemet ikke selv kunne konvertere i første omgang, således at langt de fleste fakturaer lander som e-fakturaer.

  Ret bilag - hjælp til konvertering

  Fra centralt hold er der nedsat et team, som gennemgår og retter de fakturaer, som systemet ikke selv kunne konvertere i første omgang, således at langt de fleste fakturaer lander som e-fakturaer. 

  Dette team tilbyder, at indenfor to arbejdsdage vil de bilag, der lander på hold, blive rettet, hvis de kan, eller lande i e-arkiv. Der vil dog stadig være nogle bilag, som ikke kan konverteres, og de vil fra hold blive sendt til e-arkivet med en kommentar om, at betalingen skal håndteres manuelt.

  Fra centralt hold vil der blive gennemgået og rettet bilag fra mandag til fredag indenfor almindelig arbejdstid. Hvis I indimellem ikke har tid til at vente på dem, så kan I selv give jer i kast med at berige bilagene eller sende dem til e-arkiv. Det skal dog siges, at det kræver lidt teknisk snilde at læse og forstå fejlbeskederne fra NemHandel til de forskellige bilag, der ikke kunne konverteres i første omgang.

  Er denne vejledning nyttig?