Ø90 - Kom godt i gang

Her finder du hjælp til, at komme godt i gang med Ø90.

I vejledningen er der en kort gennemgang af faciliteterne i Ø90 Kasseregistrering. Yderligere vejledning ligger online her. Ø90 er tilgængelig søndag til fredag fra kl. 6 - 24 og lørdag fra kl. 6 - 23. Åbningstiderne kan også ses ved at trykke på [F1] (hjælp i login-billedet), her vil de senest opdaterede åbningstider være tilgængelige. Baggrunden for den begrænsede åbningstid er, at der skal ske opdateringskørsler og vedligeholdelse på systemet uden for åbningstiden.

Der kan generelt manøvreres rundt med musen som i et almindeligt Windows program, men Ø90 er lavet således, at man benytte genveje til at vælge de enkelte punkter. For at vælge punkter i menulinjen vælges [Alt] og det understregede bogstav på den funktion, man ønsker at anvende.

For installation af programmet se her.

Login

Opstart af Ø90 Kasseregistrering sker på følgende måde:

• Internet forbindelsen til PC’en skal ALTID være etableret
    • Klik på dit ikon på skrivebordet og AgroID og password anføres