Hjælp og vejledning

Som bruger af Ø90 har du mulighed for, at hente vejledninger

F1 Hjælp

Over alt i Ø90 Kasseregistrering er der mulighed for at kalde F1 Hjælp.

Den hjælpetekst, man får vist på skærmen, vedrører det felt, cursoren er placeret i.

Det kan betyde, at man får en hjælpetekst, hvis man står et sted på siden og en anden hjælpetekst, hvis cursoren er placeret et andet sted på den samme side.

I det vindue, hvor hjælpeteksten vises, er der også en henvisning til den almindelige Ø90-vejledning, hvor der er en mere fyldestgørende vejledning for, hvad der skal foretages på det enkelte emne.

Ø90-vejledning

Vejledningen til Ø90 Kasseregistrering er indeholdt i Ø90-vejledningen. Der er en fyldestgørende forklaring til, hvad der skal laves i de enkelte billeder og menuer mv. Der kan slås op i vejledningen via et link under F1 Hjælp eller ved at logge på www.o90.dk