Ø90 - Installationsfiler

I denne vejledning kan du finde links til download af Ø90 installationsfiler

Kom godt i gang med Ø90

Sidst opdateret: 20. december 2022

Hvornår skal du bruge Ø90?

For at kunne tilgå modulet ”Økonomistyring” samt modulet ”Regnskab” skal du bruge vores program Ø90. Du logger på Ø90 med dit AgroID.

Derudover kan du bruge Ø90 i forskellig grad, i takt med at brugerfladen udvikles. Det kan for eksempel være, hvis du skal rette en postering i din bogføring, hvis du skal fakturere i udenlandsk valuta, eller hvis du skal lave lynmoms eller designe særlige skabeloner til fakturering.

Ø90 er et program der installeres på din computer. Her fra etableres en genvej på samme måde som for eksempel til dit mailprogram. Så kan du tilgå Ø90 som det passer dig.

Installationsfiler til Ø90

I forbindelse med installation og evt. i forbindelse med opdatering kan det være relevant at hente seneste version på nedenstående link vedr. Ø90.

Ø90

Dette er selve Ø90 programmet. Du kan også bruge linket til at opdatere InterCount Ø90, hvis den automatiske opdatering ikke virker.

Ø90 Center

Dette er DLBR Ø90 programmet til brug hos DLBR Rådgivningsvirksomhederne.