Ø90 – Talende Ø90 – Autobogfør Kontoudtog

En kort beskrivelse af hvad autobogfør kontoudtog er.

Autobogfør til Ø90 giver mulighed for, at du automatisk dagligt/ugentligt/månedligt (SEGES anbefaler dagligt) kan få hentet dit kontoudtog fra banken og dagen efter se det som posteringer i Ø90.

Til disse posteringer vil der være:

• Et forslag til kontonummer
    • Linket til matchende bilag i Summax e-arkiv
    • Udlignet mellemregningskonti for e-fakturaer betalt via Bank Connect
    • Tjekket for indbetalinger til fakturaer sendt fra Ø90 fakturering og Summax Salg

Tilmelding

For du kan få indlæst dit kontoudtog automatisk i Ø90, skal du eller dit regnskabskontor have en Bank Connect aftale med dit pengeinstitut.

Digitalt kontoudtog

Når du tilmelder dig digitalt kontoudtog til Autobogfør, tilmelder du dig som enkelt bruger af summax.
    Det første, som du skal have styr på, er, at du skal have fat i en BankConnect aftale i dit pengeinstitut. Hvis du allerede har en aftale til din betalingsløsning i summax, så behøver du ikke en ny.

Skal du have fat i en ny BankConnect aftale, kan du se, hvilke pengeinstitutter, som er klar, og hvordan du gør det her.