DANISH Boksen - Vejledning til ekstern intern adgang, inkl. skift af egne CVR-numre i DANISH Boksen

Sådan får du som ekstern, eller giver du som intern, adgang til DANISH Boksen

Hvis du som ekstern person, eksempelvis rådgiver, skal ind og se dokumenter i DANISH Boksen ifølge aftale med en ejer af DANISH Boksen, så start ved 1.

Hvis du er ejer af en DANISH Boks og skal give en ekstern adgang, ELLER selv ønsker at skifte mellem egne CVR-numre med samme login, så start ved 2.

1: Log ind på danishboksen.dk med dit AgroID. Har du ikke et AgroID skal du oprette et:

2. Er du ejer af en DANISH Boks og skal delegere ekstern/intern adgang til at benytte din DANISH Boks og/eller vil have mulighed for af skifte mellem flere af egne CVR-numre med samme login så start her:

Log ind på landmand.dk. og gå ind under ”andre brugere”:

Tjek, om du allerede har givet adgang til DANISH Boksen. Hvis ikke, tilføj en ny adgang.

Vælg En bestemt bruger:

Skriv Brugernavn:

Sæt flueben ved DANISH Boksen og klik derefter på Godkend nederst i billedet.

Nu fremgår det at der er givet adgang til ekstern/intern. Tryk OK hvis det er korrekt.

Skift mellem delegeringer/CVR-numre direkte i DANISH Boksen.

Hvis du er logget ind som ekstern/intern og har adgang til flere CVR-numre, kan du skifte mellem dem på følgende måde:

Log in på DANISH Boksen og gå ind på CVR-nummeret i øverste højre hjørne:

Herefter åbnes en bjælke, hvor du kan se hvilke CVR-numre du har adgang til. Hvis du vil skifte til et andet CVR-nummer, markerer du blot dette i stedet.

Hvis du skal fjerne en delegeret adgang er det også under Andre brugere på landmand.dk.

Tryk på Slet Rediger for at ændre og fjern derefter fluebenet ud for DanishBoksen:

Herefter er adgangen fjernet.

Når ekstern/intern logger ind på DANISH Boksen vil CVR-nummeret ikke findes længere:

HUSK:

De brugere du delegerer adgang til, har præcis de samme rettigheder som dig. Derfor skal du huske at slette dine uddelegeringer, når der ikke skal være adgang længere.