Sådan får du dine data fra Cloudfarms ind på dit Dashboard

Sådan gør du, når du vil sende data til SEGES ”Landsgennemsnit”

Når du vil sende data til SEGES ”Landsgennemsnit”, skal du gøre følgende for hver enkelt gård.

Vær opmærksom på, at det kun er data fra ”Status/lageroptælling”, der bliver overført. Derfor er det vigtigt, at du laver din ”Status/lageroptælling”.

• Tryk på tandhjulet i øverste højre hjørne
    • Vælg ”Lokation”

• Klik på linjen med ”Gård” under ”Lokation” i venstre side
    • Åben ”Vis detaljer” i højre side

• Tast besætningens CHR-nummer ind
    • Klik på den blå sky i venstre side for at gemme det

• Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne
    • Vælg ”Indstillinger”
    • Vælg fanebladet ”Integration” midt på siden
    • Klik på "Videresendelse af data til SEGES”

På næste skærmbillede skal du godkende ved at klikke på "Godkend". Nu er du færdig med at overføre dine grisedata til Dashboard, og du vil dagen efter din overførsel kunne se de senest overførte data.