Summax - Autokontering - Fuldmagt til etablering af kontoudtog fra netbank

Fuldmagt til etablering af kontoudtog fra netbank til DLBR summax

Autokontering

Fuldmagt til etablering af kontoudtog fra netbank til DLBR summax

Jeg giver hermed DLBR-virksomheden tilladelse til på mine vegne at bestille en tillægsaftale til min eksisterende erhvervsnetbank i mit pengeinstitut.

Tillægsaftalen vedrører BankConnect, som giver mulighed for dagligt at få udlæst alle ind- og udbetalinger automatisk fra min konto i pengeinstituttet til Summax og til Ø90.

Tillægsaftalen kan være pålagt et oprettelsesgebyr og et abonnement til pengeinstituttet.

Når pengeinstituttet har modtaget bestillingen, vil pengeinstituttet sende tillægsaftalen til mig (kunden), som skal underskrive aftalen og returnere den til banken.

Herefter sendes en oprettelseskode til mig (kunden). Denne skal anvendes i Summax sammen med aftalenummer for at etablere aftalen.

Kontakt DLBR-virksomheden når oprettelseskoden er modtaget.

Skriv det kontonummer som skal anvendes til automatisk kontering af kontoudtog fra pengeinstituttet her:

Reg.nr.___________              Kontonummer:____________________________

Virksomhedens CVR-nummer: _________________________________________

Navn:             _________________________________________

Adresse:         _________________________________________

Postnr.:          _____________                     By:_________________________________________

_____________________                             ____________________________________________

Sted/Dato                                                  Underskrift virksomhedsejer