Summax - Eksporter/Print til PDF

Eksporter/Print til PDF

I stedet for at printe til en fysisk printer kan du ændre indstillinger, så der dannes en PDF, der kan gemmes og videresendes til din Nemfaktura-mailadresse til e-arkivet.

Word og Excel

I både Word og Excel findes funktionen 'Eksportér', når du vælger 'Filer' i menuen. Eksporten består blandt andet i at danne en PDF af dokumentet. Denne

Google Chrome

Hvis du bruger Google Chrome - og skal omdanne et dokument til PDF - kan du gøre følgende:

Klik på udskriv (genvejstast Ctrl + P). Herefter skal du ved Destination klikke på pilen for dropdown-menu og vælge 'Gem som PDF'.

Klik på Gem og du kan gemme bilaget på skrivebordet, vedhæfte det i en mail og sende til Summax via din Nemfaktura-mail.

Microsoft Edge

Hvis du bruger Microsoft Edge - og skal omdanne et dokument - kan du gøre følgende:

Klik på udskriv (genvejstast Ctrl + P). Herefter skal du vælge 'Gem som PDF-fil'

Du kan gemme bilaget på skrivebordet, vedhæftet dette i en mail og sende til Summax med din Nemfaktura-mailadresse.