Summax - Tjek at du har alle bilag med

Summax Vejledning - Tjek at du har alle bilag med

Tjek at du har alle bilag med

Du har mulighed for at tjekke om alle de bilag, som du har betalt også er i Summax regnskabsbilag og klar til bogføring. Når du tjekker dine bilag, vil du opdage om der er bilag du mangler at betale eller bilag du har betalt, men ikke sendt i Summax. Du vil også kunne tjekke om du har indtastet korrekt beløb samt dato, så vores system kan aflæse bilag korrekt.

• For at tjekke dine bilag skal du gå i mappen Regnskabsbilag. Herefter skal du søge den måned frem du ønsker at tjekke – såfremt du klikker enter, vil søgning nulstille.
    • Du kan lave en kolonnesortering, ved at klikke på pilene og kan nu sammenligne med kontoudtoget fra banken.

Eksemplet nedenfor viser marts måned 2018: