DMS - Laktationsværdi mangler

Hvorfor der evt. ikke er beregnet en laktationsværdi for en ko

Mulige årsager til, at der evt. ikke er beregnet en laktationsværdi for en ko:

• Koen er endnu ikke kontrolleret efter seneste kælvning
    • Koens 1. kontrol efter kælvning ligger før dag fire, eller der er indberettet en sygdomsvedtegning på kontrolleringen
    • På bedriften findes der ikke en driftsenhed, der er markeret som ”Tværfaglig”
    • På den ”Tværfaglige” driftsenhed er der ikke indberettet mål for årsydelse (EKM) under Grundopl. og mål.