DMS – Hjælp til brug af arbejdsliste

Brug arbejdslisterne til at finde dyrene og overfør dyrene på listen til registreringsbillederne

Arbejdslisterne kan bruges til at finde dyrene og samtidig kan man overføre dyrene på listen til registreringsbillederne, så indtastningsarbejdet begrænses til ganske få klik for hele gruppen af dyr.

Du kan udskrive listen eller overføre den til andre filtyper (1).

OBS: Det er kun de dyr, der har et grønt flueben, der kommer med på dit print eller til registrering (2).

TIP: For at til- eller fravælge flueben for alle dyrenumre, kan det øverste grønne kryds bruges (3).

For de lister, der følges af en registrering, kan du overføre alle med grønt flueben direkte til det tilhørende registreringsbillede (4). I registreringsbilledet udfyldes de øvrige oplysninger, og på denne måde kan store mængder af registreringer foretages med meget få klik.

TIP: Ved at klikke på et dyrenummer, åbnes Ko-kortet.

Du kan sortere dyrene ud fra en anden kolonne end udgangspunktet ved at klikke på overskrifterne (5).

VIGTIGT: Hvis du har arbejdslisten placeret på en tirsdag, men du åbner listen torsdag, vil listen indeholde de dyr, der opfyldte udvælgelseskriterierne tirsdag - og kun dem (Listedato) (6).

For at lukke listen og komme til siden Dagligt overblik - vælg X (7).

Vælg hvilke dyr der skal på listen - Brug af Kriterier og Kolonner

Du tilpasser listerne ved at dobbeltklikke på arbejdslistens navn og derefter vælge Kriterier og Kolonner (1).

Kriterier bestemmer hvilke dyr, der bliver udvalgt til listen. Kriterierne kan til/fravælges, eller de kan justeres f.eks. dage fra sidste inseminering. Du kan tilføje flere kriterier eller fjerne nogle (2).

Kolonner angiver de oplysninger, der kommer med på listerne om det enkelte dyr. Du kan tilføje flere kolonner eller fjerne nogle (3).

Med pilene,(4) kan du ændre rækkefølgen på de viste kolonner. Dog vil Dyr nr. altid stå længst til venstre.

Når du har opsat din liste, kan du vælge Vis listen (5) og se resultatet af din liste.

For at lukke listen og komme til siden Dagligt overblik - vælg X (6).