Sådan opretter du et AgroID

Opret ny bruger til AgroID

Gå til www.landmand.dk

Klik på knappen "Få Adgang", som du finder midt på siden. (Du kan også bruge linket "Ny bruger" hvis du allerede står i AgroID - Log på-billedet)

Du kommer til dette billede:

Udfyld med oplysninger på den nye bruger og klik på "Opret".

Der sendes en mail med login-oplysninger til den mailadresse, du har angivet i oprettelsen. Den nyoprettede bruger skal skifte kodeordet første gang, der logges på med brugeren. Det kan gøres direkte i det link, der er i oprettelsesmailen eller ved at logge ind på www.landmand.dk med den nye bruger.