Dansk Markdatabase - Oprettelse af ny kunde (vejledning til konsulenter)

Sådan opretter du en ny kunde i Dansk Markdatabase

Denne guide er til konsulenter som bruger Mark Online-programmet.

1. Find eller opret en Landmand.dk bruger til kunden. Mange har en bruger i forvejen, især hvis de bruger andre af vores produkter. Hvis kunden ikke har en bruger i forvejen oprettes via forsiden på Landmand.dk. Du skal ikke være logget ind. Scroll ned i bunden af siden og tryk på den røde boks "Få adgang".

2. Åbn Mark Online og klik på knappen ”...” - knappen ligger lige til højre for navnet på den nuværende åbne bedrift helt oppe til venstre i vinduet.

3. Der åbner sig en kasse midt på skærmen, hvor man normalt kan søge tilgængelige bedrifter frem. I bunden til venstre klikker man på ”Opret..”

4. Herefter indtaster man det nyoprettede AgroID fra Landmand.dk og trykker på ”Hent bruger”. Bemærk at der kan gå et par minutter før brugeren er tilgængelig, da serverne først skal synkronisere. Når brugeren er hentet frem kan man rette i bedriftens yderligere oplysninger lige nedenunder, inden man trykker på ”Opret”. Det er vigtigt at cvr-nr. og kommune er korrekt indtastet.

5. Bedriften er nu oprettet og kan søges frem sammen med de øvrige kunder. Man får altså automatisk fuldmagt til en bedrift man selv opretter.