Mark Online høstår er låst

Høståret bliver typisk låst i forbindelse med indberetning af sprøjteplan og gødningsplan.

Man skal stå i høståret efter det år man ønsker at låse op til.

1. Vælg mappen Bedriftsoplysninger
    2. Filtrer efter Grundoplysninger
    3. Under Indstillinger finder du linjen Ejendomsdata er låst frem til og med høstår. Klik i feltet Værdi og vælg hvilket høstår der skal være låst op frem til.

BEMÆRK:

Når du låser et høstår op skal du være opmærksom på, at du kan komme til at ændre på oplysninger som allerede er indberettet til myndighederne.