Mark Online - Kan ikke se kvælstofprognosen

Hvert år bliver der på baggrund af klima mv. udarbejdet en kvælstofprognose. Sådan gør du hvis den mangler

På baggrund af klima mv., bliver der hvert år udarbejdet en kvælstofprognose som giver en regulering i den mængde N (gødning) som må udbringes på den enkelte bedrift.

Hvis denne regulering mangler i Mark Online skyldes det oftest, at der ikke er oplyst kommune under bedriftsoplysningerne.

Det gøres på denne måde:

1. Stå i det aktuelle høstår
    2. Vælg Bedriftsoplysninger
    3. Vælg Grundoplysninger
    4. Med dropdown menuen vælges kommune.