SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    Ø90 – Afskrivninger – Oversigt

    Afskrivninger oversigt til link fra programmet

    Afskrivninger oversigt

    Afskrivninger oversigt i Ø90 bruges til at beregne drifts- og skattemæssige afskrivninger, inden selve regnskabet dannes. Resultatet af beregningerne fremgår af skærmbillederne med det samme. Beregningerne foretages ud fra dels primoværdier, dels køb, salg og forbedringer i perioden

    Du kan finde vejledningerne til skat og drift beregninger her:
    Afskrivninger oversigt skat
    Afskrivninger oversigt drift


    Eksempel på oversigt Skat:



    Er denne vejledning nyttig?