Ø90 Information 2022-04 – Dataoverførsel slagtevægt i kvantum 2

Slagtevægt på slagtesvin bliver overført via Dataoverførsel til Ø90

Dataoverførsel - Slagtesvin konteres nu med slagtevægt i kvantum 2

Der har været ønsker om, at slagtevægt, leveret fra primært Danish Crown, bliver overført til Ø90 for at gøre analyser i regnskabet, Økonomidatabasen, Dashboard og eOverblik mere kvalificerede.

Det har vi nu åbnet for på landsniveau, så posteringer via Dataoverførsel fra 6. januar 2022 bliver overført med slagtevægt i kvantum 2, hvis oplysningen findes i leverancen fra slagteriet.

Konteringsregler er ændret for slagtesvin på konto 3461 00 og for 3463 00 Andre svin.

Ønsker du ikke denne specifikation, kan det korrigeres i Dataoverførsel via Hoved Undergruppe:

• 0001-0001 Slagtesvin salg
    • 0001-0011 Andre svin/små orner
    • 0001-0019 Svin retur – Kun på Overførselsplan 2
    • 0004-0001 Andre svin u. 50 kg (polte) - Kun på Overførselsplan 2