Ø90 Information 2022-17 - Diverse ændringer til Summax i forbindelse med igangsætning den 7. april

Nu muligt at downloade dokumenter for en specifik periode i Summax.

Det er nu muligt at downloade for en specifik periode i stedet for at downloade alle dokumenter.

Under Profil >>Download findes der nu to muligheder:

Man kan vælge at downloade arkivdokumenter for en speciel periode, eller man kan vælge at downloade alle dokumenter på en gang. Den sidste mulighed har været tilgængelig i længere tid.

Hvis man ønsker at downloade dokumenter for en specifik periode, vælger man perioden, hvorefter man vælger Download. Man skal nu bekræfte, om man ønsker at fortsætte. Følgende vil blive vist:

Hvis man vælger Ja, vil der blive dannet en zip-fil på computeren med dokumenter fra den valgte periode.

Den valgte periode vil fra start være sidste år.

Om et dokument bliver medtaget, afgøres ud fra følgende regel:

1.    prioritet: Hvis Fakturadato er udfyldt, anvendes kun den

2.    prioritet: Hvis Betalingsdato er udfyldt, anvendes kun den

3.    prioritet: Arkivdato anvendes

Den nuværende regel med, at det kun er ejeren af en given ejendom, som kan udføre download, er stadig gældende. For en delegeret bruger vil knappen Download være inaktiv.

Eksisterende vejledning er opdateret med disse ændringer.