Ø90 – Statusseddel – Web statusseddel

Statusseddel kan indberettes af kunden på webstatusseddel.efaktura.dlbr.dk

Web statusseddel kan indberettes på alle enheder

Web statussedlen kan indberettes på følgende link http://webstatusseddel.efaktura.dlbr.dk/

Når udskriften er bestilt i Ø90, så kan statussedlen indberettes. Kunden skal have et Ø90-login for at kunne bruge den.

Det er muligt at bruge mange forskellige enheder til indberetningen.

Brugeren kan vælge, hvilket område han vil indberette:

Se evt. video til kunden om brugen af statusseddel her.