Ø90 Information 2022-36 – Igangsætning december 2022

Beskrivelse af indhold ved igangsætning 8. december 2022

Ved igangsætningen den 8. december 2022 er der følgende:

Når der trykkes på link [alt+k] eller vælges rediger link [alt+r+l], påsættes bilagsnr. automatisk.

Dataoverførsel 2.0

Der har været en fejl ved markering til privat på en e-faktura, som har givet forkert momsberegning. Dette er rettet.

Hvis teksten står i varetekst moms med ingen håndtering = ikke lægge moms til beløbet, påsættes momskode 9 uanset forvalg på kontoplan. Momshåndteringen er korrekt både ved momsfrie posteringer og inkl. moms-posteringer. Det har blot ikke været synligt før.

Forberedelse til InterCount

Som forberedelse til igangsætning af InterCount er der tilføjet mulighed for at logge ind i Ø90 med AgroID. Muligheden er kun til pilottest. I det daglige arbejde skal I fortsætte med at bruge det sædvanlige login.