Ø90 Information 2023-22 – Dataoverførsel - Danish Agro skifter ERP-system

Danish Agro skifter til nyt faktureringssystem pr. 1. juni 2023. Samtykker til Dataoverførsel konverteres automatisk fra den gamle løsning til den nye løsning i Ø90. Reference-ID ændres til 9138.

Danish Agro skifter ERP-system - juni 2023

Danish Agro skifter til nyt ERP-system pr. 1. juni 2023, og i den forbindelse bliver kundenumre ændret.
    Samtidig overføres kunder fra Hedegaard til Danish Agro. Det får følgende betydning for Ø90 og InterCount:

Danish Agro har fået et nyt nummer i Ø90

Det betyder, at Reference-ID i Ø90 ændres fra 9238 til 9138.
    Det betyder også, at nye samtykker fremover skal oprettes på den nye virksomhed ”Danish Agro”. På den gamle virksomhed er navnet suppleret med ”Stopper 1. juni 2023”, og samtykker på denne virksomhed vil blive stoppet pr. 30.06.2023

Kundenumre er konverteret

Samtykke med kundenumre ved Danish Agro er konverteret til et nyt kundenummer i den nye løsning.
    Samtykke til Hedegaard er også konverteret til et nyt kundenummer ved Danish Agro.
    Konverteringen er gennemført fredag den 26. maj.
    Startdato på nye samtykker er 01.05.2023.

Gamle kundenumre til Danish Agro og Hedegaard bliver stoppet pr. 30.06.2023

Moms fra Danish Agro

Danish Agro leverer nu moms på hver enkelt faktura. Hermed er uhensigtsmæssigheden med en difference på 7999 68 ”Uafklaret dataoverførsel” på momsbeløbet fjernet.

Frekvens

Hedegaard har tidligere leveret data til Ø90 en gang om måneden. Ved skiftet til Danish Agro bliver fakturadata nu leveret dagligt.