Ø90 Information 2023-33 – Opsætning til kontoplan

Opsætning til kontoplan er tilføjet nye filtre

Opsætning til kontoplan

Ved sidste igangsætning blev der tilføjet et nyt filter til Kontoplanen, nemlig Vis kundesegment, som default. Det ændres ved igangsætningen i august med virkning fra 10. august.

Det nye filter var ikke tilføjet i den generelle opsætning, og man har derfor ikke selv kunnet bestemme, hvilket filter man skal have som standard. Det er nu ændret, så både Vis Kundesegment og Vis Control er mulige at vælge som standard for den enkelte kunde.

Det anbefales, at man tilføjer Vis Kundesegment som standardfilter – så kun de relevante konti for det valgte kundesegment anvendes. Kreds- og Ejendomsoprettede konti vil også være tilgængelige ved dette filter.

Filteret kan tilvælges Standard på kreds.

De tidligere valgte filtre vil nu igen være gældende.