Ø90 Information 2023-48 – Ændringer i opgørelsen december 2023

Ændringerne gennemføres med virkning fra 14. december 2023.

Kontroller

Billede moms

Efter ønske indføres kontrol i billede Moms. Ændringen sker med virkning for regnskaber, der slutter i 2023.

Billede Varetilgodehavende og Varegæld

Der laves 2 nye tjekliste kontroller vedrørende Kapitalafkast, som kun er aktive når der bruges kapitalafkastordningen:

Kredsstyring af udskudt skat

Efter ønske åbnes der for rettelse på kredsniveau af oplysningen ”Medtag altid foderbeholdninger i beregningen”. Oplysningen kan ses i opgavevalg i dialogen Funktioner > Stamdata > Beregninger og udskrifter.

Control

Kræver handling

I billedet Kræver handling har dato-ordenen været sat til faldende dato modsat andre steder i Ø90. Dette er nu rettet. Man har altid mulighed for at ændre sorteringen i Control, ved at trykke på kolonneoverskriften.

Afvigelser

Ved igangsætningen er der en gruppe piloter som skal hjælpe med at teste assistentforløbet på investeringer. Og derfor vil der en overgang være en knap i Control afvigelser.

Selvom du ikke er udpeget til pilot, vil du kunne se den nye knap. Trykker du på knappen vil du blive mødt af følgende besked: