Ø90 Information 2024-08 - Visning af bilag i Control

Brugervejledning til visning af bilag i Control

Visning af bilag i Control

Vi har i supporten fået en del henvendelser vedrørende den nye måde at vise bilag på i Control.

Når Control startes, åbnes bilaget op med det samme i en særskilt browser. Dette betyder, at du nu har fokus på bilaget og altså ikke i Ø90 - selvom det var den, du startede i.

Vi har lavet browser-visningen, fordi den gamle visning bl.a. gav følgende udfordringer:
    •    Ø90 blev låst, når bilaget lukkede op
    •    Man kunne ikke downloade bilaget
    •    Man kunne ikke tilgå e-faktura-linket

Din arbejdsgang er derfor for at undgå museklik:

Når bilaget lukkes op

Anbefaling: Flyt din browser og bilag til anden skærm end hvor du har Ø90 – hvis muligt.

1.    Tryk nu [alt+TAB] (den forrige skærm vil komme i fokus) - og her vælges så Ø90

2.

3. Du har nu fokus i Ø90

4. Nu virker din F6-knap som normalt

[Alt+tab] skal altså bruges hver gang, du har åbnet et nyt bilag og skal arbejde i Ø90.

Der åbnes et bilag for hver gang, man ’kommer forbi det’ – dvs., at samme bilag kan åbnes flere gange. Kommer I til max med åbne faner i en browser (det er MANGE), så luk browser ned og pil ned på næste bilag, så lukker bilaget op igen. Genvejen til at lukke sin browser ned er: [ctrl+shift+w]

Vejledning til E-faktura og Klar til link-billederne er opdaterede og er tilgængelige på help.seges.dk