Ø90 Statusseddel – Statusseddel via Web (legalisering)

Logon og legaliseringer til brugere af web statusseddel

Statusseddel - via web (Legalisering)

For at en kunde kan få adgang til at indberette statusseddeloplysninger via internet eller via Ø90 Online, skal kunden legaliseres til det. Legaliseringen foretages af den kredsansvarlige via legaliseringsbilledet i Ø90.

I skemaet nedenfor er de forskellige legaliseringsmuligheder, der har betydning for statussedlen beskrevet:

Brugertype

Beskrivelse

680

Giver kunden adgang til at indberette statusoplysninger via internettet. Legalisering af kunder med brugertype 680 er gratis.

30 – 90 (Ø90 online legalisering)

Giver kunden adgang til at indberette statusoplysninger via internettet og via statusseddelbilledet i Ø90 Online. På statusseddeludskriftens forside skrives der automatisk en bemærkning om, at statusoplysningerne kan indberettes via web, og at kunden skal bruge sædvanligt login til Ø90 Online. Legalisering af kunder med Ø90 Online-legalisering koster almindelig abonnementspris for Ø90 Online.

Ikke legaliseret

Kunden kan ikke indberette statusoplysninger via web. Hvis en kunde henvender sig for at blive legaliseret, kan webstatussedlen bruges, så snart kunden er legaliseret.