AgroID - Skift af kodeord

Sådan skifter du kodeord på dit AgroID

1: Hvis du kender dit kodeord

Åbn https://minprofil.agroid.dk

• Tryk på knappen "SKIFT KODEORD"

Du kommer nu ind på nedenstående billede:

• Indtast dit nuværende kodeord (dvs. det kodeord du angiver, hver gang du logger på)
    • Angiv et nyt kodeord
    • Klik på "SKIFT" - dit kodeord er nu skiftet.

Du kan også skifte koden via Landmand.dk:

• Gå ind på landmand.dk
    • Log ind med dit nuværende brugernavn og kodeord
    • Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne som vist i skærmbilledet herunder
    • Klik på ”Skift kodeord” og følg fremgangsmåden som vist under punkt 1 herover.

2: Hvis du kender dit brugernavn, men ikke dit kodeord

Gå ind på Minprofil.agroid.dk

Du kommer til dette billede

• Indtast brugernavn
    • Klik på "SEND"
    • Du modtager inden for kort tid en e-mail med en engangskode.

Følg anvisningen i e-mailen for at skifte dit kodeord. Hvis du ikke modtager e-mailen, husk at tjekke om mailen ligger i din uønsket-mappe.

Tip til valg af kodeord

Vi anbefaler, at du vælger et kodeord på 14 tegn eller derover. Det gør vi for at beskytte dig og dine data bedst mulig. Det kan være svært at huske på et langt kodeord, så du kan med fordel finde på en huskeregel, som hjælper dig med at huske kodeordet.

En huskeregel eller huskesætning kan fx tage udgangspunkt i hvert bogstav i et almindeligt navn:

K L A U S – KoldeLusArbejderUnderSol (24 tegn)

Eller forbogstaverne i ordene fra en sang, du kender:

Der er et yndigt land, Det står med brede bøge, Nær salten øster strand, Nær salten øster strand.

DeeylDsmbbNsøsNsøs (18 tegn).

Gode råd om kodeord

• Lav stærke kodeord, og find på din egen huskeregel
    • Brug ikke samme kodeord flere steder
    • Del aldrig dit kodeord med andre.

Husk at du bruger dit AgroID til mange forskellige digitale løsninger fra SEGES, kodeordet bliver skiftet på alle disse programmer, da det er samme AgroID du logger ind med.