Har du glemt dit brugernavn til AgroID?

Få hjælp til at logge på, hvis du har glemt dit brugernavn

Har du glemt dit brugernavn?

Det er helt normalt, at man fra tid til anden glemmer det brugernavn man bruger til at logge på med. Derfor har vi gjort det nemt for at få hjælp hvis du har glemt dit brugernavn, så du igen kan logge på.

Viste du, at det måske også er muligt for dig at identificere dig selv ved at bruge den e-mailadresse, du har tilknyttet dit AgroID? Du behøves i så fald ikke kunne huske dit brugernavn, da du i stedet for kan bruge e-mailadressen i kombination med dit kodeord til at logge på med. For at kunne bruge din e-mailadresse til at logge på med, kræver det dog, at du tidligere har bekræftet din e-mailadresse, eller at din bruger er oprettet efter d.10.09.2024.

Sådan gør du hvis du har glemt dit brugernavn

1. Alle steder hvor du bruger dit AgroID til at logge på med – f.eks. www.agroid.dk – er der en funktion du kan aktivere, hvis du har glemt dit brugernavn og har brug for hjælp til at logge på. Du aktiverer funktionen ved at trykke på knappen Glemt kodeord eller brugernavn, som står lige under det felt du normalt bruger til at indskrive dit kodeord i.

TIP: Hvis du én gang har tastet dit kodeord eller brugernavn forkert, så vil knappen lyse op med hvid baggrund for at gøre dig opmærksom på, at der er hjælp at hente ved at trykke på knappen.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, Brand Automatisk genereret beskrivelse

2. Når du har aktiveret funktionen til Glemt kodeord, vil du blive mødt af en formular der hedder Glemt kodeord. Tryk på det blå link, Find det her, som står ud for teksten ”Kender du ikke dit brugernavn?”

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, software, Webside Automatisk genereret beskrivelse

3. Du vil nu blive bedt om at indtaste den e-mailadresse, du har tilknyttet dit AgroID. Dette gør vi for at identificere hvilken bruger, du har glemt brugernavnet til. Tryk fortsæt, når du er sikker på, at du har angivet de korrekte informationer.

Vigtigt! Angiv de korrekte informationer, da vi ellers ikke kan hjælpe dig videre. Du skal derfor være opmærksom på, at du angiver den e-mailadresse, du har tilknyttet til dit AgroID og ikke en af dine øvrige e-mailadresser.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, software, Webside Automatisk genereret beskrivelse

4. Hvis oplysningerne er korrekte, og de matcher en bruger i vores system, vil du modtage en e-mail med dit brugernavn.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, software, Webside Automatisk genereret beskrivelse

5. Gå til din e-mail indbakke og åbn mailen fra os. Dit brugernavn vil være angivet i teksten i mailen. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os indenfor 1-2 minutter, så tjek din e-mail indbakkes mappe for uønskede/spam – det kan ske, at vores mail er endt der.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, design Automatisk genereret beskrivelse