Sådan opretter du et AgroID

Det er både nemt og gratis for dig at oprette et AgroID. Med et AgroID får du adgang til en række gratis ressourcer, bl.a. Landmand.dk. Når du har oprettet dit AgroID, kan du tilkøbe abonnementer og adgange til de programmer, du ønsker at benytte.

Opret et AgroID

1. Gå til hjemmesiden www.agroid.dk

2. Klik på den orange knap ”Opret AgroID”

Et billede, der indeholder tekst, computer, skærmbillede, Website Automatisk genereret beskrivelse

3. Indtast nu din e-mailadresse. Det er vigtigt, at du angiver en gyldig e-mailadresse, og at du har adgang til denne mailadresse.

4. Tryk på ”Fortsæt”.

5. Der bliver nu sendt en e-mail til den e-mailadresse, du har angivet.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, software, Webside Automatisk genereret beskrivelse

6. Gå til din e-mail indbakke og åbn mailen fra os. Åbn linket ”Færdiggør oprettelsen af dit AgroID”. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os inden for 1-2 minutter, så tjek din e-mail indbakkes mappe for uønskede/spam – det kan ske, at vores mail er endt der.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, design Automatisk genereret beskrivelse

7. Linket åbner nu et nyt browservindue, hvor du skal angive dine profiloplysninger. Angiv dine profiloplysninger og tryk ”Fortsæt”.

Et billede, der indeholder tekst, software, Computerikon, Webside Automatisk genereret beskrivelse

8. Du bliver nu bedt om at angive dit ønskede kodeord. Du skal vælge et kodeord, som du kan huske, da du skal bruge det hver gang, du vil logge ind med dit AgroID. Når du har valgt dit kodeord, så kan du færdiggøre oprettelsen ved at trykke på ”Opret AgroID”.

Et billede, der indeholder tekst, software, Webside, Website Automatisk genereret beskrivelse

9. Du vil nu få en bekræftelse på din oprettelse, og dit AgroID er nu klar til at blive brugt – god fornøjelse med dit AgroID.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, software, Webside Automatisk genereret beskrivelse