Summax - Videresend fra e-boks

Summax Vejledning - Videresend fra e-boks

Læs hvordan du kan videresende dine mail fra e-Boks

Videresend fra E-Boks - Nemfaktura

• For at videresende dine mails fra e-Boks, skal du tilgå din e-Boks.
    • Her kan du sætte kryds i boksen ud for bilaget til venstre eller åbne bilaget. Øverst på siden, finder du feltet videresend:

• Når du klikket på videresend, fremkommer denne boks:

I felt nummer to, Til: (e-mailadresse) skriver du din Nemfaktura mail:

Din Nemfaktura mail er:

HUSK at flytte det til en undermappe i din e-Boks, når du har videresendt den, således du ikke sender dem to gange. Alternativt kan du slette den, som du har videresendt.

Efter omlægning af Digital Post er denne funktion dog fejlramt. Vi anbefaler at du sender til din egen mailadresse og derfra videresender til din nemfaktura mailadresse.