Summax - Videresend fra e-boks

Summax Vejledning - Videresend fra e-boks

Læs hvordan du kan videresende dine mail fra e-Boks

Videresend fra E-Boks - Nemfaktura

• For at videresende dine mails fra e-Boks, skal du tilgå din e-Boks.
    • Her kan du sætte kryds i boksen ud for bilaget til venstre eller åbne bilaget. Øverst på siden, finder du feltet videresend:

• Når du klikket på videresend, fremkommer denne boks:

I felt nummer to, Til: (e-mailadresse) skriver du din Nemfaktura mail:

Din Nemfaktura mail er:

HUSK at flytte det til en undermappe i din e-Boks, når du har videresendt den, således du ikke sender dem to gange. Alternativt kan du slette den, som du har videresendt.