Ø90 – Årsrapport - Virksomhedsoplysninger

Personlige og selskaber

I alle typer årsrapporter, både de personlige og selskaberne, udskrives der en side med virksomhedsoplysninger. Denne side indeholder forskellige informationer om virksomheden.

En stor del af de informationer, der kommer ud i virksomhedsoplysninger bliver udskrevet direkte med de informationer, der er indtastet under virksomhedens stamdata.

Hvis der i dialogen ”Stamdata – beregninger og udskrifter” (virksomhedsoplysninger) er en tekst i klammer eks. <Navn_ejer>, vil Ø90 hente denne oplysning fra stamdata. Der er en del af disse automatiske tekster i dialogen.

Hvis du vil udskrive en anden tekst end den, der står i stamdata, overskrives feltet i dialogen og den nye tekst vil fremover blive udskrevet.

Hvor skal der tastes manuelle oplysninger?

Når der er indtastet manuelle oplysninger i dialogen, vil de blive udskrevet fremover, indtil der foretages ændringer.

Der skal tastes manuelt følgende steder:

·             Navn, adresse på bestyrelse, direktion, gårdråd, ejer

·             Navn, adresse på revisor, advokat og pengeinstitut

·             Oplysninger omkring generalforsamling

·             Stiftelsesdato

·             Regnskabsår nr.

·             Hvis du ikke ønsker årstal på regnskabsåret, skal du slette teksten ”<Aar_Fra> - <Aar_Til> og i stedet skrive eks. 01.01 – 31.12

·             Titel på revisor og skattekonsulent.

De oplysninger, der skal tastes manuelt, kan rettes direkte i DLF-udskriften

Det betyder, at du ikke behøver at lukke din udskrift og gå tilbage til dialogen for at lave dine ændringer til eksisterende tekster.