Ø90 – Årsrapport - Udskudt skat - Ret sidste års tal

Når det er nødvendigt at tilrette udskudt skat primo

Rettelse i primo og sidste års tal

Når det er nødvendigt at tilrette udskudt skat primo, er det også nødvendigt at tilpasse sidste års tal for at få note 450 Egenkapital korrekt.

Lav primorettelsen i Ret primo – vælg hvilken konto 229x xx til udskudt skat, der skal rettes på og brug modpost på Egenkapitalen 2275 00. Se eksempel herunder.

Gå til Funktioner – Sidste års tal – Regnskaber og vælg Årsrapport – Passiver. Se eksempel på rettelse herunder.

Eksempel

Udskudt skat på beholdning mangler på 10.000

Giver fejl i note 450

Ret i sidste års tal

Årsrapport – passiver

Tast rettelse i Korrektion EK primo virksomhed på ref. Nr. 497061

Derudover skal der reguleres på ref. 497800