Ø90 – Control – Anbefalet arbejdsgang

Control Overblik

Control indeholder følgende billeder

Control Overblik

•  Her kan du vælge, hvilken periode du vil udføre control på
    •  Her kan du danne dig et overblik over, hvilken kunde du har fat i

Betalingsservice - søgeresultat

• Her finder du de posteringer, som har BS eller betalingsservice i posteringsteksten, og som ikke er linket og uden bilagsnummer

Link – søgeresultat

• Her finder du posteringer uden link

Blank konto – søgeresultat

• Her finder du posteringer uden kontonummer

Konto 7999 – søgeresultat

• Her finder du posteringer på konto 7999 xx

Bilag uden link - søgeresultat

• Dette billede kommer frem, hvis du har bilag i arkiv, som ikke er linket, og de kan bogføres her

Afstemning

• Dette er det afstemningsbillede, du kender fra Kasseregistrering

Hvis der ikke er indhold til det enkelte billede, vil det IKKE komme frem i din næsterækkefølge.

Anbefalet arbejdsgang

1. Gå til Control [alt +Y] og tryk Start [alt+S]
    2. Dan overblik over kunden
    3. Vælg hvilken periode du vil lave Control på
    4. 4.Tryk Start - Når der trykkes start, vil Ø90 automatisk anvende match kontoudtog, så evt. posteringer, der ikke var linket, nu vil blive linket
    5. Følg nu Ø90 og få linket og bilagsnr. på posteringerne. Du har de samme funktioner som i Kasseregistrering
    6. Har du mange linjer på en side, kan du med fordel trykke på Opfrisk [alt+P], så gensøger Ø90 for kriteriet for billedet og du kan se, hvor langt du er nået
    7. Tryk på næste [alt+Æ] for at komme til det næste billede
    8. Når du har været alle billeder igennem vil du automatisk komme til afstemningsbilledet. Du vil blive gjort opmærksom på, hvis saldoen ikke stemmer med kontoudtoget. Tryk ’afstem’
    • Hvis saldo på kassekredit og saldo på kontoudtog ikke stemmer – gå til Kasseregistrering og søg [F5] og gennemgå posteringer på den periode, du lige har valgt Control på. Dette skyldes ofte en fejl i manuelle omposteringer – det anbefales derfor at anvende ’opsplit postering’
    • OBS! Hvis du har valgt at lave Control på en skæv periode (fx 011218-101218), skal du ikke trykke på ’afstem’
    1. For at forlade Control skal du gå til opgavevalg

Forudsætningen for Control er, at ejendommen har e-Arkiv

Hvis ejendommen ikke har Bank Connect

• Bankfiler skal indlæses først i Kasseregistrering inden Control.