SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

  Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

  Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


  Ø90 – Dataoverførsel til kasseregistrering - Regnskabskontorets opgaver

  Regnskabskontorets opgaver i forbindelse med Dataoverførsel er minimale, når samtykke er oprettet.

  Regnskabskontorets opgaver i forbindelse med Dataoverførsel er minimale, når samtykke er oprettet.

  Det arbejde, der kan være, er f.eks. at vedligeholde den løbende kontering, ændre konteringen hvis virksomheder fusionerer eller at slette tilladelser, hvis en virksomhed eller en landmand ophører. Der kan ligeledes være lidt tilretning af kontering vedrørende Dataoverførsel fra realkreditinstitutter i billede "Dataoverførsel Realkredit”, hvis en landmand får tilknyttet nye lån, eller hvis landmanden indfrier lån.

  Samtykke

  Det første, kontoret skal gøre, når en ejendom skal starte på Dataoverførsel, er, at oprette et samtykke for ejendommen for at få overført data. Før et samtykke må oprettes, skal der foreligge et skriftligt samtykke fra kunden, som skal opbevares af regnskabskontoret.                             

  Start samtykke

  Når der er indberettet en startdato i billedet Samtykke modtager landmanden og regnskabskontoret en enslydende kvittering på oprettelsen af samtykket til Dataoverførsel.             

  Stop samtykke

  Når en virksomhed ophører, eller når en kunde ophører med at få Dataoverførsel fra en virksomhed, skal samtykket stoppes. Stop af et samtykke foretages ved at indberette en stopdato i billedet Samtykke.

  Er denne vejledning nyttig?