Ø90 – Kassebog modtaget

Dialogen anvendes til registrering og til at skabe overblik over, hvilke ejendomme der er modtaget materiale for.

Kassebog modtaget [alt+m+m+k] anvendes til at registrere hvilke måneder regnskabskontoret har modtaget kassebog og eventuelt statusseddel for. De registrerede oplysninger benyttes kun i skærmbilledet og anvendes som overblik. Der er ikke andre funktioner tilknyttet billedet i Ø90.

Dialogen anvendes til registrering og til at skabe overblik over, hvilke ejendomme der er modtaget materiale for.

Muligheder i billedet

Sortering

Ejendom: Der sorteres efter ejendomsnummer i stigende orden.

Hold: Ejendomsnumre sorteres efter holdnummer og dernæst efter ejendomsnummer.

Afgrænsning

Valget afgør om det er kassebog/bilag, der vises registreringer for, eller om det er statusseddel.

Kassebog: Her vises hvilke ejendomme der er registreret modtaget kassebog for, og der kan suppleres med nye markeringer.
    Statusseddel: Her vises hvilke måneder der er modtaget statusseddel for, og der kan suppleres med nye markeringer.
    Hold: Der skiftes mellem vis alle hold eller vis kun hold. Når valget er på ”Vis kun hold”, er det muligt at angive et hold interval (holdnummer angives og ændres i stamdata).
    År: Dialogen viser indeværende år som udgangspunkt. Årstal kan ændres ved at ændre i feltet.

Kassebog/bilag modtaget

Når der er indsendt materiale fra kunden kan de pågældende måneder udfyldes med flueben (mellemrumstast).

Statusseddel modtaget

Når der er indsendt statusoplysninger fra kunden, kan det registreres ved at sætte et flueben på statusmåneden. Udfyldes med flueben (mellemrumstast).

Udskrift

Der kan ikke udskrives fra dialogen.