Ø90 – Kasseregistrering - Lås posteringer

Når posteringer låses [CTRL+L], er det ikke muligt at ændre i posteringerne, eller tilføje nye posteringer i den låste periode. Eneste mulighed for at ændre til en låst periode er, at den kredsansvarlige ophæver lås via kredslogon.

Når posteringer låses [CTRL+L], er det ikke muligt at ændre i posteringerne, eller tilføje nye posteringer i den låste periode. Eneste mulighed for at ændre til en låst periode er, at den kredsansvarlige ophæver lås via kredslogon.

Rettelsesposteringer kan låses særskilt. Online brugere har ikke adgang til at oprette og låse rettelsesposteringer.

"Lås for nye rettelser"

Ved ”Ja” låses perioden for alle posteringstyper, og der kan ikke længere rettes i perioden

Ved ”Nej” låses perioden ikke for rettelsesposteringer, så det er fortsat muligt at supplere med nye rettelsesposteringer. Kasse-, om- og interne posteringer låses.

Omposteringer og intern omsætning kan ikke låses særskilt. De bliver altid låst sammen med alm. kasseposteringer.

For at Låse Tjekkede perioder, skal man sætte flueben med mellemrumstasten i den sidste af de måneder man ønsker at Låse, herved sætter Ø90 automatisk flueben i alle foregående perioder.

Eksempel på dialog til lås posteringer