Ø90 – Kreds – Flyt posteringer

På kredsniveau er der mulighed for at bestemme, om man vil flytte for både plan 1 og/eller plan 5.

På kredsniveau er der mulighed for at bestemme, om man vil flytte for både plan 1 og/eller plan 5.

Datoen for flytningen på den enkelte linje er afgørende for, hvornår flytningen/udskriften dannes. Flytningen/udskriften dannes natten efter den dato, der er angivet, så du kan se resultatet næste dag.

Derudover kan du bestemme, om du kun vil have dokumentation for, hvad der flyttes og/eller vil flytte samtidig.

Flytningen indtastes og bestilles i dialogen, som findes i administrationsmenuen:
    Menu > Administration > Flyt posteringer. [ALT+M+M+Y]

Du kan f.eks. angive, at du kun vil have udskriften. Når du så næste dag har kontrolleret indholdet af udskriften, kan du ændre datoen og flytte fluebenet til "Flyt".

Flytningen gennemføres, når du trykker på knappen ”Flyt” eller menuen [Alt+F+Y]. Du kan godt indtaste flytningen og vente til senere med at gennemføre den.

Du kan få overblik over kontonumrene ved at sortere efter kontonummer (klik på overskriften) - eller du kan sortere efter flyttedato, hvis det ønskes.
    Retur til indtastningsrækkefølge ved at klikke på ”Nr.” længst til venstre.

Indtastede rækker kan ikke slettes i Flyt posteringer for kreds

I dialogen flyt posteringer kan du ikke slette rækker, der er brugt til bare at lave en udskrift.
    For at undgå rækkerne forstyrrer senere, så kan du genbruge rækken ved at taste oven i, eller ændre datoen, så den ikke indgår i bestillingen.

Har kontoen været anvendt på en ejendom?

Hvis Til-kontoen har været brugt på en ejendom flyttes der ingen posteringer på den ejendom, men resten (ejendomme hvor, til-konto ikke er anvendt) bliver flyttet.