Ø90 – Ligningsmæssige fradrag - Bidrag til børn og tidligere ægtefælle

På selvangivelsen skal man indberette CPR-numre på modtagerne, hvis bidragene ikke er betalt via kommunen. Derfor er der lavet kontroller, som minder om dette.

På selvangivelsen skal man indberette CPR-numre på modtagerne, hvis bidragene ikke er betalt via kommunen. Derfor er der lavet kontroller, som minder om dette. De har nummer 166.240 til 166.247.

For at opnå fuld effekt af kontrollerne, skal du følge landskontoplanen og undgå at bruge specifikationsnumrene til andre formål.

Konto Kontotekst

Konti, der medregnes i kontrol

Bidrag til tidligere ægtefælle

Bidrag til barn