Ø90 – Økonomistyring – Budgetopfølgning sådan

Vejledningen er målrettet Ø90 Online-brugere og er tiltænkt jeres hjælp til Online-brugerne ved Online-kurser eller anden start hjælp.

DLBR-virksomhederne tilbydes her enkle vejledninger til Ø90 Online-kunder med virksomhedens logo og hotline telefonnummer.

Vejledningen er målrettet Ø90 Online-brugere og er tiltænkt jeres hjælp til Online-brugerne ved Online-kurser eller anden starthjælp. Hæftet er også velegnet til dig, der skal i gang med budgetopfølgning på resultat på regnskabskontoret.

Online-brugeren kommer i gang ved i første omgang kun at læse om de mest nødvendige faciliteter. Er der brug for mere information, vil det være muligt kontakte jeres hotline eller læse F1-hjælpen.

Bestilling af hæfter

Hæfterne kan bestilles med jeres eget logo på forsiden og hotline telefonnummer på bagsiden – eller neutrale, som de vises her.

Ø90 Budgetopfølgning – sådan

Formålet med vejledningen er at give dig et overblik og nogle værktøjer til at lave en budgetopfølgning i programmet Ø90 Budgetopfølgning.

Du får vejledning i to forskellige måder at lave budgetopfølgning på:

• Opfølgning på kasseomsætning
    • Opfølgning på resultat

Prisen er:
    20 kr. pr. stk. + fragt ved 50 stk.
    30 kr. pr. stk. + fragt ved 20 - 50 stk.

For bestilling kontakt
    Helle Marie Malmgreen
    Tlf. 8740 5161
    E-mail: hema@seges.dk