Ø90 – Økonomistyring – Budgetoverslag sådan

Vejledningen er målrettet Ø90 Online-brugere og er tiltænkt jeres hjælp til Online-brugerne ved Online-kurser eller anden starthjælp.

DLBR-virksomhederne tilbydes her enkle vejledninger til Ø90 Online-kunder med virksomhedens logo og hotline-telefonnummer.

Vejledningen er målrettet Ø90 Online-brugere og er tiltænkt jeres hjælp til Online-brugerne ifm. Online-kurser eller anden starthjælp.

Online-brugeren kommer i gang ved i første omgang kun at læse om de mest nødvendige faciliteter. Er der brug for mere information, vil det være muligt kontakte jeres hotline eller læse F1-hjælpen.

Bestilling af hæfter
    Hæfterne kan bestilles med jeres eget logo på forsiden og hotline telefonnummer på bagsiden – eller neutrale som de vises her.

Ø90 Budget – sådan – Budgetoverslag
    Sådan laver du et budget på 1 – 3 timer, typisk uden brug af kontonumre. Formålet er at kunne lave et hurtigt budgetoverslag eller analysere alternativer og sammenligne disse.

Priser
    20 kr. pr. stk. + fragt ved 50 stk.
    30 kr. pr. stk. + fragt ved 20 - 50 stk.

For bestilling - kontakt
    Helle Marie Malmgreen

Tlf. 87 40 51 61
    E-mail: hema@seges.dk