Ø90 – Økonomistyring – Ø90 Budget - sådan

"Sådan laver du budgetter på kontoniveau og samtidigt periodisere dine indtægter og udgifter på månedsbasis. Du får et budget, du kan følge op på løbende. "

Bestilling af hæfter

Hæfterne kan bestilles med jeres eget logo på forsiden og hotline-telefonnummer på bagsiden – eller neutrale som de vises her.

Ø90 Budget – sådan, det detaljerede budget

Sådan laver du budgetter på kontoniveau og samtidigt periodisere dine indtægter og udgifter på månedsbasis.

Du får et budget, du kan følge op på løbende.

(Klik på billedet for at bladre i hæftet)

Priser
    20 kr. pr. stk. + fragt ved 50 stk.
    30 kr. pr. stk. + fragt ved mindre end 50 stk.

Bestilling - kontakt venligst
    Helle Marie Malmgreen

Tlf. 87 40 51 61
    E-mail: HEMA@seges.dk