Ø90 Online - Installationsfiler

I denne vejledning kan du finde links til download af Ø90 Online installationsfiler

Installationsfiler vedrørende Ø90

I forbindelse med installation og evt. i forbindelse med opdatering er det nyttigt at have adgang til en række installationsfiler med relation til teknikken omkring Ø90.

Vi har en såkaldt SmartClient til Ø90 Online-brugere, som hjælper med at komme igennem processen omkring at skabe en sikker VPN-forbindelse. Derudover er der i forbindelse med problemer i opdateringsprocessen mulighed for at installere Ø90-klienten helt forfra.

Ø90 Online

Dette er selve DLBR Ø90 Online-programmet. Du kan bruge linket til at opdatere Ø90 Online, hvis den automatiske opdatering ikke virker.

Ø90 Center

Dette er DLBR Ø90 programmet til brug hos DLBR Rådgivningsvirksomhederne.

Cisco anyconnect VPN

Cisco VPN gør det muligt at få forbindelse til de centrale Ø90-servere via en sikker forbindelse.

Installation smartklient:

Klik på linket for at installere Ø90-startprogrammet ved opstart af Ø90 Online:

www2.o90online.dk/o90launcher/setup.exe

Linket bruges ved førstegangsinstallation, eller hvis startikonet på skrivebordet er slettet.

Der kan være problemer med at downloade denne fil i Google Chrome. Hvis det er tilfældet, så prøv med en anden browser f.eks. Microsoft Edge.

HP Exstream

HP Exstream behøver normalt ikke at blive installeret herfra, da Ø90 Online automatisk starter installationen. HP Exstream bruges til at redigere udskrifter i Ø90.

HP Exstream reg

Registreringsfil til HP Exstream.

Er der ikke behov for at redigere udskrifter i Ø90, kan HP Exstream fravælges ved at installere HP Exstream reg.