Ø90 – Oprettelseshæfte til ny Ejendom i Ø90

Ø90 - Oprettelseshæfte til kontoplan 1 og 5

Her finder du oprettelseshæfte til kontoplan 1 og 5.

Hvis der foreligger et regnskab for året før, kan det være en fordel at foretage al indtastning til at begynde med. Det gælder især, hvis det kan mindske arbejdet i spidsbelastningsperioder.

Ejendomsoprettelseshæftet skal kun bruges som en form for konteringsvejledning ved opstart af ny kunde. Det vil være dobbeltarbejde først at udfylde vejledningen og derefter indtaste det.

Hent Ejendomsoprettelse kontoplan 1 (PDF)