Ø90 - Udlæs data - Opsætning udlæs data

Filtre til Udlæs data mv.

I billedet oprettes filtre til udlæs data. Filtrene indeholder en angivelse af, hvilke feltseparatorer der kan anvendes, når data udlæses. Indholdet gemmes i et "Eksportfilter"

Billedet findes under Menu, Administration, via [Alt] + [M] + [M]+ [P]

Der kan oprettes eksportfiltre til forskellige formål, dvs. med forskellig opsætning af feltseparatorer, forskellig styring af fortegn mv.

Til hvert enkelt eksportfilter skal der tages stilling til alle datatyper, dvs.:

• Kasseposteringer
    • Efterposteringer
    • Statusposteringer
    • Status primo
    • Interne posteringer
    • Supplerende oplysninger

Et oprettet filter kan anvendes uden sammenhæng til andre filtre. Dvs. der er ikke gennemlæsning fra overliggende niveau.

Når et nyt eksportfilter gemmes, afgør brugertypen hvilket niveau der gemmes på.

Eksportfiltre

Dialogen anvendes til at vælge, hvilket eksportfilter der skal anvendes, når data skal udlæses fra Ø90.
    Alle oprettede filtre på lands- kreds eller ejendomsniveau kan anvendes.

Indholdet i filtret oprettes via "Opsætning udlæs data" [Alt] + [M] + [M] + [P]

Udlæs skabeloner

Dialogen anvendes til at vælge, hvilke data der ønskes udlæst fra Ø90. Skabelonen benyttes til at gemme forskellige opsætninger af bestillinger, fx kassedata inkl. om- og rettelses posteringer samt efterposteringer.

Når du henter en udlæs skabelon, så vises indholdet i Udlæs billedet med det valg der er gemt.

Ejendommens seneste valg vises når du vælger Udlæs data.