Ø90 – Produktionsgrensopgørelse - Sidste års tal

Sidste års tal til produktionsgrensregnskaber vil blive gemt, når der bestilles en årsrapport.

Sidste års tal til produktionsgrensregnskaber vil blive gemt, når der bestilles en årsrapport.

Det, der er gemt, kan ses i dialogen Funktioner > Sidste års tal > Produktionsgrenstal. Sidste års tal kan også rettes/indtastes manuelt i her.

Sidste års tal på produktionsgrene vises først for det ufordelte dækningsbidrag (produktionsgren 0 = blank). Derefter følger de øvrige produktionsgrene efter stigende produktionsgrensnummer.

Manuel indtastning

Sidste års tal til produktionsgrene kan også indtastes manuelt til en periode.

Vælger I at indtaste sidste års tal manuelt, skal I benytte periode lig sidste års regnskabsperiode, og indtaste oplysningerne på det rigtige referencenummer, og med den rigtige produktionsgrenskode.

Sletning af sidste års tal

I de tilfælde, hvor der f.eks. er lavet en almindelig årsrapport året før, og der er gemt forkerte sidste års tal på produktionsgrene, kan man slette disse ved at udvælge de linjer, der skal slettes og bruge funktionen [Ctrl + Delete].