Summax - Scanningsapp til Nemfaktura

Summax Vejledning - Scanningsapp til Nemfaktura

Sådan downloader du og logger på app’en

• Find og download app’en fra din DLBR-virksomhed i Google Play eller App Store.
    • Første gang du åbner appen, skal du logge på med din NemFaktura mailadresse (<CVR>@nemfaktura.dk) og tilhørende kodeord.
    • Når du bliver spurgt, om du vil give app’en tilladelse til at få adgang til telefonens kamera, trykker du ”Ja”.

Send ét eller flere bilag til Summax

• Når du skal sende et bilag til Summax, skal du pege kameraret mod bilaget og derefter trykke på den hvide knap i bunden af skærmen. Det svarer til, hvad du plejer at gøre, når du tager et almindeligt billede.
    • Hvis du vil have blitz på, skal du trykke på lynet i nederste venstre hjørne

På siden ”Rediger billede” har du mulighed for at tilføje flere billeder og for at redigere, annullere eller godkende billedet.

• Hvis du ønsker at tilføje et billede, klikker du på ”Tilføj” og tager end- nu et billede. Du kan blive ved med at tilføje billeder, indtil du har alle dokumentets sider.
    • Hvis du ønsker at redigere et billede, klikker du på ”Beskær”. Her kan du vælge størrelsen på billedet ved at trykke i et af hjørnerne på billedet og trække i kassen. Derudover kan du zoome ind og ud (Scale) samt rotere (Rotate) billedet.
    • Når du har taget dine billeder og kan godkende dem, trykker du på ”Næste”.

På siden ”Opret dokument” har du mulighed for at tilføje en note, som efter følgende vises i Summax. Derudover kan du vælge hvilken organisation, du vil sende bilaget til, og til sidst den specifikke mappe i e-arkivet, bilaget skal sendes til. Standard er altid Regnskabsbilag (PDF).

• Når du er færdig, trykker du på ”Upload dokument”
    Fra forsiden kan du se status på dine  afsendte bilag ved at klikke på knap pen med de 2 bilag i øverste højre hjørne.

• Herefter får du en oversigt over de bilag, du har sendt til Summax.

Sådan bruger du ”Indstillinger”

• Når du skal arbejde med indstillingerne i app’en, skal du klikke på de tre vandrette streger i øverste venstre hjørne på startsiden.

Skift organisation

• Hvis du har flere organisationer forbundet til dit CVR-nummer, kan du skifte mellem dem.

• Klik på ”Organisationer”.
    • Vælg den, du vil sende bilag til.

Dashboard

• Via appen kan du få adgang til dit Dashboard.

• Klik på ”Dashboard” under ”Indstillinger”.
    • Log ind med dit AgroID.
    • Du bliver ført videre til Dashboard.

Skift adgangskode

• For at skifte din adgangskode til app’en, skal du trykke på knappen ”Skift adgangskode”.
    • Skriv dit nye kodeord i øverste tekstfelt og gentager det i feltet nedenunder.
    • Tryk derefter ”Bekræft”, hvis du ønsker at godkende ændringen.
    • Klik på pilen i øverste venstre hjørne for at annullere processen.

Skift sprog

• App’en er som standard sat til at være på dansk, men du har også mulighed for at vælge engelsk.

• Klik på knappen ”Sprog”.
    • Vælg det sprog, du ønsker.