Ø90 Information 2023-51 – Ændring skatteudskrifter december 2023

Ændringer til Skattebilag og -regnskab 2023

Med virkning fra 14. december 2023 gennemføres ændringer i skattebilag. Der er tale om følgeændringer til ønskede rettelser i årsrapport. Der er ingen ændringer i det personlige skatteregnskab.

Definitionerne er ajourført.

Ændringer i personligt skatteregnskab

I resultatet: Ingen
    I balancen: Ingen

Ændring i skattebilag personligt og selskab

I resultatet: Ingen

I skatteafstemning:
    I selskaber er langfristet skattegæld flyttet til Anden langfristet gæld. Det er kontonumrene:
    7260 02 Sambeskatningsbidrag, langfristet
    7260 14 Skyldig selskabsskat, langfristet

Gæld til kapitalinteresser kan lige som i årsrapport flyttes fra lang- til kortfristet via kontonumrene
    2391 95-96 Gæld til kapitalinteresser 0-1 år