CHR - Brev fra Fødevarestyrelsen om lukning af min fårebesætning

Tag kontakt til Kundecenter

Problem:
    Jeg har modtaget et brev fra Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, hvori der står at min fårebesætning lukkes fordi der ikke har været registreret dyr eller flytninger de sidste seks måneder.

Løsning: Dette brev er sendt fra Fødevarestyrelsen, fordi der ingen flytninger har været de sidste 6 måneder. Derfor sender de automatisk et brev for at være sikre på, at der stadigvæk er får. Når der er det, så skriver vi en bemærkning om, at I har stadigvæk har får og besætningen bliver ikke lukket