CHR - Forklaring på afgræsning og regler

Ved afgræsning må man flytte dyrene fysisk, men ikke i CHR.

Man bør lave en liste hjemme ved sig selv, så man kan gøre rede for hvilke dyr der er på afgræsning, hvis man får kontrolbesøg.

Skal dyrene gå på andre folde i løbet af sommeren, skal der bruges et markbloknummer. Dette nummer skal indberettes via Landbrugsindberetning.

Hvis arealet ikke har et markbloknummer, skal der oprettes et CHR-nummer - kun til afgræsning - og kun hvis dyrene går der i mere end 30 dage.